Hvem er jeg?

Jeg har været selvstændig i 10 år inden for Illustration og dekoration.
Jeg har udover at tegne illustrationer undervist på Højskoler og institutioner i dekoration og div. Hobbys. Udgivet 3 hobby bøger div. Hæfter for Fredensborg hobby bøger ( Panduros hobby ).
Men lige siden min første have har jeg været passioneret Havefreak. Og mener, at det skulle være en menneske ret at have en grøn plet fordi man kan bruge den uanset om man er til ,at nyde eller (som jeg) at yde,
Det fik mig til i år 2000, at skifte branche til anlægsgartner. Og sammen med gode kollegaer er det blevet til rigtig mange have renoveringer og en del nyanlæg og rigtig mange havetegninger.
Jeg har mange favorit haver og det fantastiske ved at tegne og anlægge andres haver er at alt det jeg enten ikke har plads til eller det ikke passer ind i min stil – for jeg lov til at lave i en eller andens have !
Jeg startede Have & Stil i 2007. Hvor jeg overtog vedligeholdelsen på Gl. Skovridergaard A/S i Silkeborg. I årene inden havde jeg designet og stået for omlægning og anlægning af flere nye bede. Og det kan varmt anbefales at tage et ophold og nyde de skønne omgivelser.
Siden er det blevet til mange spændene anlægs og vedligeholdelses opgaver i det midt jyske som er vores primære arbejdsområde. Og jeg nyder stadig at overraske folk, når de ser hvor anderledes og hvor meget de kan få ud af deres have, når den har været igennem en behandling af Have & Stil