Anlægsarbejde

Have & Stil udføre alle former for anlægsarbejde, små som store opgaver, for private, virksomheder, boligforeninger og institutioner.
Med høj faglig kvalitet, omhyggelighed, og sans for det personlige vil vi sikre, at netop jeres have vil afspejle jeres stil – og gøre det i rigtig  mange år !
Høj faglig kvalitet er for os grundstenen i alle arbejdsopgaver og er ofte usynlige f.eks. Bundopbygning til belægning udføres ifølge dansk standart for anlægsgartnere, der sikre en belægning der ligger solidt i mange år. Sunde planter der passer til miljøet og plantet i jord der er forbedret, så de får de bedste mulige betingelser, er blot nogle af de ting vi lægger vægt på.
Omhyggelighed er ofte synligt og ses i alle detaljer og afslutninger, og det præger i høj grad vores sammensætning af materialer, beregninger, og ikke mindst i vores udførsel af det daglige arbejde – og det er vi stolte af.   Det personlige er meget vigtigt for os.
Det er det der gør, at en forhave ikke bare er et sted vi har postkassen og en indkørsel ikke bare er et sted vi parkere bilen.
Stilen finder vi sammen med jer – i huset, omgivelserne, behovet, og selvfølgelig i jeres ønsker og drømme, det lægger vi sammen med vores kreativitet, sans for individuelle løsninger, et bredt kendskab til materialer og mange års erfaring i at se mulighederne
– så får I jeres Have & Stil